Cepot maizi vai gatavojot saldējumu, vai kādu citu produktu, mūsu mērķis ir Jums piedāvāt gardus, veselīgus, dabīgus produktus.
Lasīt vairākBioloģiskā pārtika – tas ir veids, kā izvairīties no ķīmiskā kokteiļa, kas rodas no pesticīdiem, minerālmēsliem un citām lauksaimniecībā
Lasīt vairākMaizi cepam līdzīgi kā to darija 12. gs. Latvijas teritorijas reģionā. Mainās maiznieki un graudu kūltūras, bet tradīcijas nemainās!
Lasīt vairākĀdažos, veikalā Straupes piens Rīgas ekoveikalos Veikalos BIOSS Rīgā, Dzirnavu ielā, Gramzdas ielā, Jūrmalā vienības prospektā Rīgā, Sky veikalos Rīgā, Barona centrs, veikals “Idille” Svētē ceptuves veikalā, tālrunis 2000 1818
Lasīt vairākMaizi cepam līdzīgi kā to darija 12. gs. Latvijas teritorijas reģionā. Mainās maiznieki un graudu kūltūras, bet tradīcijas nemainās! Maizes klaipus veidojam ar rokām un liekam uz koka lizes. Cepšana notiek mūrētā klona krāsnī, ko kurinam ar malku.
Lasīt vairāk